BertihJagung.com | Malaysian Movie Lover Enthusiast

2 Comments

Pertama sekali jika saya menggunakan bahasa inggeris yang salah anggap lah ianya sebagai selok belok perjalanan hidup yang perlu di tempuhi :) dan saya meminta maaf jika anda tidak memahami penulisan saya yang agak janggal untuk di baca.

Ok, berbalik kepada topik asal, untuk beberapa hari ini saya sedang sibuk menyiapkan sebuah website mengenai komuniti wayang yang cintakan filem - filem Malaysia dan saya namakan ianya sebagai bertihjagung.com. Buat masa sekarang ianya masih ditahap pembangunan awal atau Alpha version dimana ianya di jangka siap pada awal minggu hadapan iaitu 5/7/2009.

Sebagai permulaan kebanyakan filem yang dimasukkan kedalam muka depan website itu adalah campuran dari luar negara, dan Malaysia tetapi forum sudah boleh dilayari walaupun ianya baru 50% siap.

Apabila telah siap 100% saya mungkin akan memberikan tiket wayang percuma secara cabutan bertuah atau peraduan dan jgn risau ini bukan sindiket penipuan! :D

Jadi nantikan
link : http://www.bertihjagung.com
linl2 : http://www.bertihjagung.com/forum

*p/s; Apa pendapat anda mengenai domain bertihjagung.com adakah ianya terlalu menjolok mata?

ismailnoh

Salam. Tahniah, sebab cuba bina satu web pasal filem. Dah daftar kat bertihjagung.com/forum tapi banyak spam, topik tak ada kaitan, tulisan semacam russian, gambar porno dll.

bertihjagung.com masih lagi Under Construction ea?

2010-02-01 8:19 am

skyjuice

@ismailnoh : a a, bang website tu antara yang tgh pending lagi buat masa sekarang, sekarang baru abis draft, expected fully launched dalam bulan April. :)

yang pasal spam tu meanwhile memang saya biarkan ja hahahahha coz nanti saya revamp balik forum, takpe la nanti saya offkan forum tu dulu :)

2010-02-07 8:12 pm