« QOTD

Pengalaman troll HarimauMalaya.com

2 Comments

sebenarnya aku ada banyak experience sepanjang manage harimaumalaya.com, dan kadang - kadang yang palin stylo dapat msg - msg troll looolz hehehe sekadar pendapat dan nak reveal identity diorang ni memang sayangkan malaysia tetapi kadang-kadang niat tu tersasar kerana mereka hanya tahu kondem setiap masa.

dan ini adalah sebahagian daripadanya

- 0138363110

apa sambutan hmc dkt pskn bolasepak mesia? 

* ayat memang baikkan kemudian aku jawab la dengan sopan santun
** kitaorang dah sambut diorang masa diorang sampai aritu. :)


jadi mamat ni reply.
mesia mng emas sukan sea cm mng emas olimpik.. x yah nk dbangakn sangat.. bw balik piala asia dulu, baru boleh bangga.. team ni mng sb nasib je...

*aku pun reply
** bro ni bangla ka?

jadi mamat ni pun lagi panas
hahaha... tlg la ... xyh nak bangg sangat .. emas nasib je bro.. tahap permainan cam hampeh... pentingkan lagi... budak2 hmc x yah nak wat perangai cm berok sgt... aku nak jumpe bdk2 hmc leh x.

* aku pun malas nak layan mamat bengong ni aku pun reply
** ala nak jumpa datang je.

kat mn? aku nak jmpe ko, mat le, gozal,

dan aku malas layan 
pastu dia antar sms 
**x berani ke? 

wowowow panas oo baca
aku pun reply
pergi forum baca topik gathering dan jumpa

dia reply balik
**halo brader,,, lu yang takut wa masuk hmc... cm ne wa nak baca.

*hahahha la mamat yang pernah kena ban ke? gila trolll sanggup msg aku semata2 nak sakitkan hati aku.

kemudian aku pun buat bodo dan dia antar msg followup
*aku nak tanya sapa yang pandai2 bg nama keling 2 king raja? besar sgt ke emas sea game 2?

hehe dan sekarang mamat tu menganas di forum selepas aku buat tak layan dia.

http://harimaumalaya.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=3152


:D

Kehek

haha
santapan gelak di malam tahun baru ni sky.
:D

2009-12-31 7:45 am

online

Terima kasih untuk blog yang menarik

2010-01-04 10:55 pm